torsdag 29 maj 2014

Vardagsliv

Måste säga att vardagen flyter på ganska bra, trots att man blivit tvillingmorsa för andra gången :) eller också har jag fått två väldigt snälla tjejer ;)
För deras del handlar det mest om mat, bajsa och sova nu..och mysa med mamma och pappa såklart :)
Imorgon är de redan 1 månad gamla, dagarna bara springer förbi! (Eller 37+2, för egentligen skulle de fortfarande bo kvar i min mage)
Fyllt i papperna på barnförsäkring också,  man lär sig av sina misstag. Tips från coachen: fyll i och skicka in papper på försäkring så fort det bara går! Vi väntade för länge med Felix papper när han föddes, sen kom problemen med magen och redan då var det omöjligt att försäkra honom. Vi var tvungna att få reda på varför magen krånglade och som de flesta vet dröjde det ca 1 år innan vi fick svar på den frågan. Nu är den enda försäkring han har olycksfall och det känns inget vidare...men det är också den enda försäkringen de låter oss teckna.

Äsch, nog om detta. Positiva nyheter, impulsköpte stooor kyl o frys idag. Det behövs när man har 6 hungriga barn kan jag lova!  Slut på småhandlandet ;) helt plötsligt behöver vi inte tänka på att grejerna ska få plats :)

2 kommentarer:

  1. Så söta!!! Ses imorgon. Kram

    SvaraRadera
  2. Så fina! Har också skickat in, men inte hört mer så i nästa vecka ringer jag o kollar av läget...

    SvaraRadera