måndag 2 september 2013

Fullt ös medvetslös

Idag har det gått i ett! Först lämning av barn på dagis och skola, rastning av bozz innan vi gav oss iväg till barnmottagningen på näl för koncentrationsprov. (detta måste man ta innan epilepsi medicinen tas på morgonen, Felix ska egentligen ha den runt sjutiden och barnm. öppnar först kl 08.00. Ganska bråttom att bli färdiga med provtagningen med andra ord! ..inte bra att ta medicinen för sent, kan leda till ep-anfall i värsta fall)
Efter detta hem igen, käka lite mer och en timmes promenad med Bozz innan vi kastade oss iväg till hab på mariedal, där skulle vi se över Felix kost och se om det fanns något att förbättra. Lillkillen har ju, som ni vet, avstannat i vikt en längre tid. Vi gav honom redan det han skulle ha och gjorde allt efter konstens alla regler -så det slutade med att vi fick med oss näringsdryck hem, för att se om det hjälper vår lille älskling. Förhoppningsvis har vi snart en kille som ökar i vikt igen :)
Förutsatt att han gillar näringsdrycken ;)

När vi väl var färdiga på hab var det dags för ett besök på kommunen, hos han som har hand om vår bostadsanpassning. Vi pratade om vad vi kommit fram till angående vårt hus, kom överens om att vi skulle skicka in det jag skissat upp och se vart det hamnar. Diskuterade även eventuella lösningar med att köpa annat hus eller bygga nytt. Pratade om tomter och fick reda på att det troligtvis planeras nya tomter i nordkroken och att vi antagligen har rätt att gå före i tomtkö om vi är intresserade :) så nu står vi med på deras kölista över tomter. Fast det är väl först om två år det står färdigt, OM allt går som det är tänkt. Men där hade det inte vart fel att bygga nytt hus, med krypavstånd till badplats :)

Sen var det snabbt hem igen, laga mat, käka och kisserunda med bozzen. Och efter det dags för veterinärbesök med killen, tycker han vart röd i tandköttet och har en del tandsten som vi funderade på om den behöver tas bort. Allt såg bra ut och han behövde varken medicin eller ta bort någon tandsten :) däremot passa vi på att vaccinera när vi ändå var där.

Åter hem igen, Andreas hämta barn på dagis o skola medan jag städade i hyberfart. Disk-ren/smutsig, plocka upp leksaker, fixa alla kuddar i soffan och dammsugning hann jag iaf med.  Bättre än inget. 
När alla barn var hemma var det dags för lite snabbkäk, på med fotbollskläder för alvas del och sedan en promenad ner till hallevi för fotbollsträning.
Så nu på kvällen har vi promenerat hem, ätit kvällsmat, duschat barn och nu ligger alla och sover sött i sina sängar :) älskade ungar <3 

Nu tänkte jag unna mig lite soffpotätesittning och idol för att sedan ta  kvällsrundan med vovven, då är vi hemma lagom till tio och kvällsgörat igen, hänga tvätt, starta ny maskin och ta fram kläder inför morgondagen. Sen tror jag att jag stupar i säng, om jag inte får för mig att ta en varm dusch först.

Spännande att se vad morgondagen har att erbjuda ;) må den bli lugnare än idag hihi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar