onsdag 29 maj 2013

Funderar, planerar och drömmer mig bort

Jag har gått och kärat ner mig, på nytt. I ett hus, ett stooort hus där vi verkligen hade fått plats. Med öppen planlösning och massa sovrum :) vill ha! Problemet är bara att det är i 3 plan; källare, 1 & 2 våning. Och det är ganska omöjligt med tanke på Felix behov. OM man inte skulle kunna få igenom en mindre anpassning; hiss och eventuellt toalett och en höj/sänkbar bänk i köket.. 
Det hade ju iaf vart ett mindre ingrepp från kommunens sida, då slipper de bygga ut toalett, sovrum och hall. Men då hade däremot vi fått lägga ut sisådär dryga 750 000 till. 
Åh, tänk att en sån liten sak som trassliga armar och ben kan ställa till det så mycket. Så mycket att man överväger att flytta IGEN! Men vart ska vi då ta vägen, det finns tyvärr inga hus som är anpassade redan från början, om man inte väljer att bygga ett nytt. Men då ska man ha en tjock plånbok och en bra tomt..
Kan inte typ bygglov eller något annat käckt byggprogram komma hit och trolla lite åt oss? Så slipper vi fighten med kommunen ;) vilken dröm det hade vart..

1 kommentar: