tisdag 16 april 2013

Fullt schema denna veckan

Igår var vi på habiliteringen hos Felix sjukgymnast och gjorde en utvecklingsbedömning och fick lite stretchövningar och nytt hjälpmedel. Bedömningen som gjordes skulle poängsättas och det var väl 83 (tror jag hon sa) olika saker som skulle testas egentligen, men det var bara ca 5 grejer som gjordes eftersom Felix inte skulle klara det andra ändå. Ja, kan ju säga att det kändes inte så roligt att höra som mamma..

Idag har vi haft Anna och lille Liam på besök, lika trevligt som vanligt och man får lov att prata av sig en stund, med någon som kan relatera till det man pratar om. Och som även har en del tips och råd att ge :) Vi fick även en härlig vårpromenad :)

Imorgon är det dags för oss att ge oss av till leva o fungera mässan i Göteborg. Ska bli intressant! Hoppas vi kan hitta lite nytt som vi kan kräva av vår arbetsterapeut ;) hon kommer få att göra :)

Och snart är även torsdagen här, Felix ska få sin första omgång av botox då. Jag är kluven, minst sagt.. Vill men ändå inte. Barn ska inte behöva göra sådana saker. Jag hoppas att det inte gör alltför ont för lillkillen :(

På tal om nåt annat så har vi bestämt oss för att försöka skrapa ihop pengar till en elektrodress, vart vi nu ska få ca 30 000:- ifrån?!?! Problemet är att han skulle behöva den nu, helst går. Men de pengarna finns inte i dagsläget :(
Sen ska vi köpa en ny bil också..och det är ju inte direkt gratis så vet inte när vi lyckas skrapa ihop till dressen.
Tusen funderingar och tankar, något som vi också fått nys om är move & walk, men ja.. Man kan ju säga att det var ju inte heller gratis om man bekostar det själv :/ dryga 25 000:- läste jag någonstans..
Snälla, låt oss vinna på lotto eller nåt så vi kan bekosta behandling som gör att vår son får en bättre vardag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar