torsdag 11 april 2013

Sömnlös

Kan inte sova, tankarna snurrar på högvarv. Assistans, bilanpassning, bostadsanpassning.. Papper som skall skrivas och skickas hit och dit. Är egentligen jättetrött men hjärnan låter mig inte stänga ner för dagen. Inte riktigt än iaf.
Sen ska vi på bröllop på lördag och har fortfarande några smådetaljer kvar att fixa med innan vi är redo för det. Skjorta till Andreas bl.a.

Nästa vecka är det dags för Felix att få botox i sina leder, känns både bra och dåligt..får hoppas det ger positiva resultat men det känns inte helt okej att behöva spruta in såna saker i en barnkropp, men men vad gör man?

Barnen vaknar (på tal om något helt annat) stup i kvarten på nätterna, är det inte den ena så är det den andra.. Undra när man ska få sova ordentligt? Tänk att man inte njöt mer av sömnen när man hade tillfälle. Att få sova ut en hel natt och känna sig utvilad dagen efter, vilken dröm!
Baklofenen Felix får gör så han sover något bättre, men däremot är han slapp och slö även på dagen ibland så jag vet inte hur man ska göra. Kanske måste dra ner på dosen igen? Får väl höra vad regionhab i gbg tycker nästa vecka.

Nä, nu får jag iaf sluta de blå och försöka sova lite. Man blir inte tröttare av att skriva på mobilen iaf, det ska gudarna veta ;) över and out! /lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar