fredag 12 april 2013

Snö!? Jag vill ha sol och värme..

Grå, snöig och allmänt tråkig dag idag. Lämnat storasyskon på dagis för lite lek och bus. Felix har en trött dag idag igen, kan bero på att vi ökade på baklofendosen något för några dagar sen. En himla balansgång det där, får han 1/4 tablett har han ont och sover dåligt. Nu när vi ökat till en 1/2 tablett igen är han slö och lite för slapp i kroppen, men har inte alltför ont och sover bra på nätterna. Så what to do? Vet inte vad som är bäst..
Fredag idag iaf! Alltid något som är positivt iaf :)
Och imorgon är det dags för farfars bröllop, ska bli spännande att se hur barnen uppför sig. Vi kan nog sammanfatta det hela med kaos skulle jag tro ;) 4 busiga ungar och en kyrka är ingen bra kombination ;)

Nästa vecka är vi nästan fullbokade, hab på måndag - fixa en slags sele till Felix rullstol, kolla hur han utvecklas motoriskt och få stretch/träningsövningar. På tisdag eller onsdag ska vi till Göteborg på hjälpmedelsmässa, ska bli intressant :) vår arbetsterapeut kommer få fullt upp efter det besöket ;)
Och på torsdag är det dags för Felix att få botulinumtoxinbehandling på regionhabiliteringen. Nervös mamma, minst sagt. Önskar verkligen jag slapp utsätta lillkillen för allt han får gå igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar